Ga naar de inhoud
Stage/leerwerkplek

Jongeren hebben de toekomst. Misschien ben jij wel onze toekomstige collega? Lees hieronder wie wij zoeken en solliciteer direct!

Een stage of leer-werkplek bij Woonpartners helpt je om een indruk te krijgen van het werken in de corporatiesector. De ervaring die je opdoet komt je bovendien goed van pas als je straks na je opleiding op zoek gaat naar een baan. Ook biedt het óns de gelegenheid om invloed uit te oefenen, zodat opleidingen aansluiten bij wat wij als bedrijfsleven nodig hebben bij een toekomstige collega.

Woonpartners heeft een ruim aanbod aan stageplaatsen. Het aantal leer-werkplekken is beperkt. Wij plaatsen studenten van veel verschillende opleidingen en alle verschillende opleidingsniveaus. In de afgelopen jaren hebben meer dan 20 jongeren per jaar bij Woonpartners stage- of leer-werkervaring opgedaan.

Wil je een stage- of leer-werkplek bij Woonpartners? Stuur dan je cv en motivatiebrief. Noem in je verzoek in ieder geval:

  • Naam school en opleiding
  • Niveau en jaar van de opleiding
  • In welke periode je stage wilt lopen
  • Voor hoeveel uur per week
  • Je leerdoelen

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende stagiairs m/v:

  • Een derdejaars student HBO-Communicatie en/of Marketing. Je bent voor minimaal 3 maanden voor tenminste 16 uur per week beschikbaar. Ben jij een initiatiefrijk organisatietalent die goed teksten kan schrijven, neem dan contact met ons op;
  • Jaarlijks zijn wij ook op zoek naar ambitieuze en leergierige 4e jaars HBO-stagiaires (richting BE, Accountancy, Bedrijfskunde en/of Vastgoed & Makelaardij) voor onze afdeling Bedrijfsvoering;
  • Tevens zijn wij regelmatig op zoek naar stagiairs Bouwkunde op MBO en HBO niveau voor de afdelling Vastgoed Onderhoud en de afdeling Ontwikkeling en Realisatie Nieuwbouw. Voor deze stageplaatsen is het noodzakelijk om tijdens het eerste gesprek een portfolio bij je te hebben.

 

Als erkend leerbedrijf kunnen naast studenten ook onderwijsinstellingen zich aanmelden voor genoemde stageplaatsen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling personeelszaken, telefoon 0182 - 64 64 56.