Huur opzeggen

U kunt iedere dag van de maand opzeggen. U hoeft niet tot de 1of laatste dag van de maand te wachten. Voor woningen geldt een opzegtermijn van 1 maand. De laatste dag van de huur moet een werkdag zijn.

Veelgestelde vragen

Tijdens de voorinspectie maakt u met de verhuurconsulent afspraken over eventueel overname.

De opzegtermijn voor een woning is minimaal één maand. De opzegtermijn gaat in op de dag dat wij uw huuropzegging ontvangen. Valt de laatste huurdag in het weekend of op een feestdag? Dan wordt de huurperiode verlengd tot de eerstvolgende werkdag. Een langere opzegtermijn is ook mogelijk.

Tijdens een eindinspectie loopt een verhuurconsulent samen met u door de woning. Samen controleren wij of de woning volgens de afspraken is achtergelaten.

Tijdens een voorinspectie loopt een verhuurconsulent van ons samen met u door de woning. We bespreken wat kan blijven zitten en wat u eventueel moet aanpassen, verwijderen of repareren.

Ja, de einddatum kan verzet worden als de woning nog niet is toegewezen aan de nieuwe huurder. Is de woning al verhuurd, dan kan het alleen met toestemming van de nieuwe huurder. Houdt u rekening met minimaal één maand opzegtermijn. Neem zo snel mogelijk contact met ons op.

De servicekosten over het voorgaande jaar rekenen wij voor 1 juli van het nieuwe jaar met u af. Op uw nieuwe adres krijgt u de afrekening van de servicekosten van uw vorige woning.

U kunt contact opnemen met de deurwaarder. Kijk voor meer informatie op Flanderijn.nl.