Ga naar de inhoud

Vanaf 20 maart tot en met zondag 24 maart worden de 30 nieuwbouwappartementen van het project Parkrijk I op Mijn Dak geadverteerd.

In de nieuwe wijk Park Triangel in Waddinxveen bouwt Woonpartners Midden-Holland twee kleinschalige appartementencomplexen in het nieuwbouwproject Parkrijk I in Waddinxveen. Het project omvat in totaal 30 sociale huurappartementen verdeeld over twee complexen die gespiegeld zijn ten opzichte van elkaar.
De 30 appartementen bestaan uit 3-kamerwoningen (20 appartementen) en 2-kamerwoningen (10 appartementen) met een netto huurprijs tussen € 650,42 en € 697,06.
In elk complex bevinden zich 15 sociale huurappartementen en een liftinstallatie. Elk complex heeft een eigen naam. Zo heeft het complex aan de linkerzijde de naam Elisabeth II gekregen en het complex aan de rechterzijde George VI.

In de advertentie is alle informatie terug te vinden met o.a. het verhuurinformatieboekje, woningplattegronden en huurprijzenlijst met de toewijzingsvoorwaarden.

Planning

De planning, zoals ook in de advertenties wordt aangegeven:

  • Reactietermijn 20 maart tot en met 24 maart 2024.
  • Uiterlijk in de week van 25 maart ontvangen kandidaten een aanbieding om documenten aan te leveren.
  • Daarna hebben de kandidaten 5 dagen om documenten aan te bieden.
  • Kandidaten die voldoen aan de gestelde voorwaarden ontvangen uiterlijk eind april 2024 een uitnodiging voor een intakegesprek met informatie over de verdere toewijzingsprocedure.
  • Verwachte sleuteloverdracht medio mei 2024.