Ga naar de inhoud

Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings, en Woonpartners Midden-Holland hebben de koopovereenkomst getekend voor 60 sociale huurwoningen in de zogenoemde Swanladriehoek in Zevenhuizen. Naast de koopovereenkomst heeft Woonpartners Midden-Holland ook de turn-key realisatieovereenkomst met Aannemingsbedrijf Arend P. van der Knaap ondertekend.

De Swanladriehoek geeft Zevenhuizen een nieuwe dorpsrand met woningen en een sportpark. Het aanbod is divers; een mix van woningen van vrijstaand tot geschakelde koopwoningen en betaalbare koop- en huurappartementen.
Woonpartners Midden-Holland koopt het appartementengebouw met 60 twee- en drie- kamerappartementen in het sociale huursegment, van Synchroon.

Het gebied in Zevenhuizen wordt getransformeerd tot een natuurinclusieve en klimaatadaptieve woonwijk. De samenwerking tussen ECHO Urban Design en Studio Architectuur Maken, resulteert in een gebied waar landschap en gebouw geïntegreerd worden en biodiversiteit versterkt wordt. Een wijk waar je leeft met de natuur!

Architectenbureau Studio Architectuur Maken is verantwoordelijk voor het ontwerp van het woonprogramma in de Swanladriehoek. ECHO Urban Design is verantwoordelijk voor het ontwerp van de openbare ruimte.

Aannemingsbedrijf Arend P. van der Knaap start naar verwachting begin juli 2024 met de bouw van het appartementengebouw. Het appartementengebouw wordt naar verwachting medio 2026 opgeleverd.