Disclaimer

Aansprakelijkheid

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Wij doen ons best de informatie op deze site zo volledig mogelijk en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Nietemin kan het voorkomen dat de informatie onvolledig of zelfs foutief is. Om die reden kunnen er geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Woonpartners aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade die ontstaan is door of vanwege het gebruik van deze website.

Gebruik van links en foto’s

Woonpartners Midden-Holland wijst iedere aansprakelijkheid af voor websites waarnaar op deze website verwezen wordt. Indien een eigenaar van een website bezwaar maakt tegen een in deze website opgenomen link naar zijn website zal Woonpartners Midden-Holland de bewuste link verwijderen.

Indien iemand bezwaar maakt tegen een foto die op deze website is geplaatst en waarop hij / zij ongewenst is afgebeeld zal Woonpartners Midden-Holland de bewuste foto verwijderen.

Verantwoordelijkheid

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.

Online communicatie

Het verzenden van berichten via e-mail kan onveilig zijn en geschiedt op eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid daarvoor. Wij ontraden vertrouwelijke informatie per e-mail te verzenden. Indien u ervoor kiest berichten per e-mail aan ons te sturen, aanvaardt u het risico dat derden deze berichten onderscheppen, misbruiken of wijzigen.

 

Deze disclaimer en onze site worden beheerst door Nederlands recht.

Doorklikken op deze pagina houdt aanvaarding van deze disclaimer in.